Εικόνα
ATHENS
Εικόνα
ATHENS
Εικόνα

ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι το Blend Hotel βρίσκεται στην εναρκτήρια σκηνή στη νέα καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού #Greekend.

Κάνετε κράτηση για το Greekend σας τώρα!

STORYLINE

01

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Εικόνα

Συνδυάζοντας αυθεντική vintage αισθητική και δυναμικό ευρωπαϊκό χαρακτήρα, το Blend HOTEL αλλάζει την εικόνα της πόλης, στο απόλυτο κέντρο του κέντρου. “Δημοκρατικό”, ανεπιτήδευτο, ανοιχτό σε όλους, το Blend επανασυστήνει την κομψότητα μέσα από την απλότητα, κάνοντας τους επισκέπτες του να νιώθουν σαν φιλοξενούμενοι.

Η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Blend Hotel

BLENDROOMS

02

ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΣΠΙΤΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εικόνα

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ «ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ», ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ «ΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ». ΤΑ 24 BLENDROOMS ΤΟΥ BLEND, ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΙΝΙΜΑΛ DESIGN ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BLEND.

FOLK RESTAURANT

03

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BLEND ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ.

Εικόνα

Folk, το εστιατόριο του Blend HOTEL. Γεωγραφικά "άτακτο", πειραματικό και διερευνητικό, το Folk προτείνει εμπνευσμένες, ντελικάτες “West Coast” γεύσεις, με βάση τα φρέσκα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα. Μοντέρνο, ανατρεπτικό αλλά οικείο ταυτόχρονα, το Folk εισάγει ένα απροσδόκητο blend από υγιεινές και εθιστικά νόστιμες προτάσεις.

Folk Restaurant, το fusion εστιατόριο του Blend Hotel